Warning: Undefined variable $default_menu_align in /customers/b/7/1/coplus.info/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize-pro/pro/inc/header-options/navigation-options/nav-bar.php on line 1349

Dynamiek in Presenteren

Dynamiek in Presenteren

Werk je voor een overheidsorganisatie? Dan krijg je vast een keer de vraag om een boeiende presentatie te verzorgen voor je collega’s of externen. Tja, natuurlijk wil ik dat graag goed doen maar hoe pak ik dit aan? Wat is er nu fijner dan met zelfvertrouwen een pakkende presentatie te verzorgen, je publiek boeien en inspireren. Met name bij complexe regelgeving is dit echt wel een flinke taak.

Het begint met de voorbereiding want wat ga je vertellen en hoe houd je iedereen geboeid? Voor de Bestuursacademie ontwikkelde ik een training Dynamiek in presenteren. Die leert je dat overzichtelijk aan te pakken. Begin februari gaat deze training via de academie van start. Een driedaagse training waarin je vloeiend leert presenteren in de politieke omgeving. Check het hier!

Het ontwikkelen van de training bleek voor mijzelf een supervoorbereiding. De dag erop stond ik voor een groep en alle aspecten zoals contact maken en verrassende openingen en het spreken voor een wisselend publiek bracht ik weer in de praktijk. Wanneer je al enkele jaren traint doe je dit vanzelf. Zo ben ik het gewend. Maar nu was het interessant om de accenten uit de training in de praktijk te brengen. En bewust toe te passen. Wat is het toch fantastisch om zo’n dag neer te zetten. En als je werkt in een bestuurlijke omgeving. Ik raad je een training van harte aan!