Warning: Undefined variable $default_menu_align in /customers/b/7/1/coplus.info/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize-pro/pro/inc/header-options/navigation-options/nav-bar.php on line 1349

Online koffiedrinken

Online koffiedrinken

Het woord contact heeft in deze dagen een bijzondere lading. Social distance. Online zijn betekent geen direct fysiek contact meer mogen hebben. Natuurlijk is online contact fijn, dat zeker wel. Maar als je familieleden niet meer mag ontmoeten of crematies moet bijwonen zonder de troost van lichamelijke aanraking dan is dat intens verdrietig. Het idee dat dit het lot is voor zoveel mensen stemt me somber. En de schokkende berichten van zieke mensen overal ter wereld en de Frontlinie berichten stemmen me verdrietig. 

Meer dan ooit hebben we behoefte aan contact tijdens deze pandemie: maar tegelijkertijd kunnen we weinig meer doen dan binnenblijven, bellen en online zijn. Gelukkig lukt dit ook. Ik kwam op het idee om er een website voor te bouwen. Een site als tool om mensen online met elkaar te verbinden. Met alle verdrietige beelden in het vizier realiseer ik me eens temeer dat het leven zo kwetsbaar is. Van de week hadden we met onze familie een FaceTime ontmoeting. Dit geeft onmiddellijk energie. Helaas zie ik om me heen soms mensen die nu soepeler worden en het niet zo nauw nemen met alle regels. Ook Denemarken, Oostenrijk versoepelen hun maatregelen. Heel eng. Juist nu moeten we volhouden denk ik.

Piekerend over de situatie bouw ik de site https://www.onlinekoffiedrinken.com Deze website biedt de mogelijkheid om online een kopje koffie te drinken. Dit kon altijd al maar nu met meer mensen! Dagelijks tussen 10.00 uur en 12.00. uur.

Inmiddels, met het herzien van dit bericht blijkt dat we weer steeds een beetje meer mogen. We kunnen weer op vakantie en inmiddels kunnen we ons weer bewegen. We hebben geleerd om ons aan te passen en ons bewuster te zijn van de natuur. Online is meer dan ooit een deel van mijn leven.