Warning: Undefined variable $default_menu_align in /customers/b/7/1/coplus.info/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize-pro/pro/inc/header-options/navigation-options/nav-bar.php on line 1349

Communicatietraining

Een training Communicatieve vaardigheden maakt je stapje voor stapje bewust van je eigen handelen in lastige gesprekken. Na één dag trainen heb je waardevolle tips en tricks ontvangen om je gedrag te verbeteren en meer te halen uit je gesprekken.

Ik wil meer weten

Communicatie

We communiceren de hele dag door met uiteenlopende mensen om ons heen. Communicatie is het middel om een relatie aan te gaan met de wereld om je heen. Maar wat als je merkt dat communicatie niet vanzelf gaat? Hoe ga je om met weerstand en hoe zet je overtuigingskracht in tijdens een gesprek. Je leert er alles over in deze praktijkgerichte training.

Presenteren

Klamme handen, opzien tegen een presentatie. Het idee dat je de draad kwijt bent tijdens een presentatie. Presenteren is een vaardigheid die niet iedereen beheerst maar die je met gemak kunt leren. Zelfs al zie je nog zo op tegen spreken voor een groep. We oefenen aan de hand van een eigen presentatie en je ontvangt handige tips zoals een spreekschema. Zo hoef je nooit meer op te zien tegen spreken in het openbaar.

Vergaderen

Als professional wil je het beste halen uit een vergadering. Met verschillende mensen in een vergadergroep ontkom je niet aan ruis tijdens een vergadering. Men vindt het ingewikkeld om naar elkaar te luisteren tijdens het vergaderen. Herken je dit? Volg met je team een training effectief vergaderen. Alle ins- en outs voor een effectieve vergadering. Vanaf nu ga je vergaderen met plezier!

Omgaan met stress

Stress is een veelbesproken klacht. Toch bestaat er ook gezonde stress Een natuurlijke reactie van het lichaam vertelt ons dat we in actie moeten komen om iets te bereiken. Wanneer we teveel stress hebben ontstaan er klachten. Dit betekent dat je lichaam geen tijd meer heeft om te herstellen van stress. In deze training leer je alles over hoe dit te voorkomen. Je ontvangt concrete tips over het hanteren van stress.